UITVERKOCHT

Het plan

WillemszHof omvat 29 appartementen met 3- of 4- kamers en woonoppervlaktes variërend van 62 tot 113 m2. Op de begane grond sluit het gebouw met 8 appartementen prachtig aan op het privéterrein. Het gebouw wordt omsloten door een groene zoom met terrassen, parkeren, hagen en bomen. Voor 20 appartementen wordt tevens een ruime privéberging op de begane grond gerealiseerd. In dezelfde ruimte zijn er voor 9 appartementen privé fietsparkeerplekken toegewezen. De bergingen zijn zowel via de zijkant van het gebouw als via de gezamenlijke binnentuin bereikbaar.

De eerste en tweede verdieping tellen samen 21 appartementen. Door een opening in het carré op de tweede verdieping ontstaan twee ruime privé dakterrassen. Alle appartementen beschikken over een privé buitenruimte in de vorm van een tuin of (dak)terras.

Een goede toegankelijkheid van het gebouw is geborgd door een ruime entree met lift. De entree is gemakkelijk en veilig bereikbaar vanaf de Jan Willemszstraat en leidt zowel naar de verdiepingen als naar de binnentuin van het gebouw. Aan de Noordzijde van het gebouw is een tweede trappenhuis gesitueerd die leidt naar de binnentuin of naar de achter het gebouw gesitueerde privé parkeerplaatsen.

Gemeenschappelijke binnentuin en buitenruimtes

De bewoners van WillemszHof hebben het voorrecht om te genieten van een prachtige gemeenschappelijke binnentuin en een privé buitenruimte die het woongenot naar een hoger niveau tillen. De gemeenschappelijke binnentuin is een ideale plek waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Naast de gemeenschappelijke binnentuin beschikt elk appartement in 'WillemszHof' over een eigen buitenruimte. Of het nu gaat om een tuin of (dak)terras, elke woning heeft zijn eigen privéplek om te genieten van de buitenlucht. Deze buitenruimtes variëren in grootte van ruim 6 tot wel 59m2, waardoor er voor iedere bewoner een passende ruimte is om te ontspannen, te tuinieren, een kopje koffie te drinken of gewoon te genieten van de buitenlucht.

Of het nu gaat om het delen van gezellige momenten in de gemeenschappelijke binnentuin of het genieten van privacy en rust in de eigen buitenruimte, 'WillemszHof' biedt mogelijkheden. Deze buitenruimtes vormen een waardevolle aanvulling op het comfort en de luxe van de appartementen, en dragen bij aan een gevoel van gemeenschap en welzijn onder de bewoners.

Parkeren

Het gemak van een privéparkeerplaats is ook aanwezig. Zo worden er op het gezamenlijke privéterrein 41 parkeerplaatsen aangelegd. Ieder appartement krijgt 1 privéplek toebedeeld, de overige 12 privéplekken worden gereserveerd voor uw bezoekers. Zo heeft u altijd een plek om uw auto veilig te stallen.

Inschrijven?

Heeft u interesse in één van de woningen?
Schrijft u zich dan zo snel mogelijk in.

Top