UITVERKOCHT

Woningen

Klik op de woning voor meer informatie en prijzen.

Begane grond:

Eerste verdieping:

Tweede verdieping:

De woningen

WillemszHof omvat 29 prachtige koopappartementen met een divers en gevarieerd aanbod. Dit fraaie project biedt liefhebbers van luxe en comfortabel wonen alle voordelen van nieuwbouw. Wonen in één van de appartementen in het ‘chique’ WillemszHof is aantrekkelijk. Als toekomstige bewoner kunt u genieten van een buitengewoon ruimtelijke beleving. De appartementen verschillen per type maar beschikken alle over onder meer een riante woonkamer met ruimte voor een open keukenopstelling, goede slaapvertrekken en een buitenruimte. Ervaar de fraaie lichtinval door de grote ramen en geniet van een prettige en zonnige buitenruimte, variërend van ruim 6 tot wel 59 m2.

Woont u graag gelijkvloers? Dan kiest u voor een woning in WillemszHof, de woningen zijn ontworpen op de woonwensen van nu en van later. In een uitvoering met 3- of 4-kamers, maar altijd met de mogelijkheid om familie en vrienden te ontvangen. Uw nieuwe woonomgeving combineert zo het gemak van gelijkvloers wonen met een optimaal oppervlak aan woonruimte.

WillemszHof biedt ruime appartementen met woonoppervlaktes tussen 62 m2 en 89 m2, maar daarnaast ook enkele XL-appartementen van 98 m2 tot wel 113 m2 woonoppervlakte.

Duurzaamheid 

Duurzaamheid staat centraal bij 'WillemszHof'. Het gebouw is zorgvuldig ontwikkeld om te voldoen aan de nieuwste normen en energie-efficiëntie, met verschillende duurzame elementen die bijdragen aan een groenere leefomgeving.

Een belangrijk aspect van de duurzaamheid van het gebouw is het verwarmings- en koelsysteem. 'WillemszHof' maakt gebruik van privé warmtepompen, een milieuvriendelijke en energiezuinige technologie. Deze warmtepompen halen warmte uit de omgeving en gebruiken deze om het appartement te verwarmen of eventueel licht te koelen. Dit zorgt voor een efficiënte en duurzame verwarming, zonder noodzakelijk gebruik te maken van fossiele brandstoffen.

Daarnaast heeft elk appartement in 'WillemszHof' eigen zonnepanelen waarvan u als toekomstige eigenaar straks profiteert (optioneel zelfs uit te breiden). Deze zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit, waardoor de bewoners kunnen profiteren van duurzame en zelfvoorzienende energiebronnen. Dit vermindert niet alleen de energiekosten, maar draagt ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van een groenere levensstijl.

Met deze duurzame kenmerken draagt 'WillemszHof' bij aan een groenere toekomst. Het gebouw maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen, minimaliseert de energiebehoefte en biedt de bewoners een milieuvriendelijke leefomgeving. Door te kiezen voor een woning in 'WillemszHof', investeert u niet alleen in uw eigen comfort en gemak, maar ook in een duurzame en verantwoorde manier van wonen.

Om de energie-efficiëntie verder te verbeteren, zijn de wanden, vloeren en het dak van het gebouw geïsoleerd volgens de nieuwste normen. Deze hoogwaardige isolatie zorgt voor een optimale warmtebehoud en voorkomt energieverlies. Het resultaat is een comfortabel binnenklimaat, met minder afhankelijkheid van verwarmings- en koelsystemen, waardoor zowel het energieverbruik als de impact op het milieu worden verminderd.

Sanitair 

Standaard wordt het sanitair uitgevoerd in Villeroy & Boch. Het tegelwerk wordt uitgevoerd in een witte wandtegel met de keuze uit diverse kleuren vloertegels. Onder professionele begeleiding van de aannemer en de kopersbegeleiding is er uiteraard ook maatwerk mogelijk en kunt u de badkamer en toilet aanpassen aan uw wensen.

Inschrijven?

Heeft u interesse in één van de woningen?
Schrijft u zich dan zo snel mogelijk in.

Top